Photo by Melody
It's time now to VOTE in our 14th annual photo contest! Voting ends November 7, so be sure to cast your votes for your favorites in each category here. Good luck to all contestants!

PlantFiles How-to's: TUBEROSES

Communities > Forums > PlantFiles How-to's
bookmark
Forum: PlantFiles How-to'sReplies: 0, Views: 22
Add to Bookmarks
-
AuthorContent
sanhla
Tucson, AZ

November 7, 2011
3:25 PM

Post #8880588

MY TUBEROSES DID NOT BLOOM THE SECOND AND THIRD YEAR. THE PLANTS LOOKED HEALTHY. I AM IN TUCSON, AZ . ZONE 10, SUMMER TEMPERATUREWS 100F PLUS. PLEASE ADVISE OR SUGGEST.


sanhla


Post a reply to this thread:

From:

Your message:

You may upload up to 5 images. Press CTRL to select more than one image file.


Upload Images to your reply

    -



    Other PlantFiles How-to's Threads you might be interested in:

    SubjectThread StarterRepliesLast Post
    Why don't you follow the rules of nomenclature? Terry 1 May 31, 2008 3:40 PM
    Taxonomy changes coming in the PDB Terry 41 Oct 20, 2007 2:03 AM
    How do I search for what is reported to grow well near me? ceallachg 12 Aug 29, 2008 11:27 PM
    Meet your PlantFiles Editors Terry 44 Aug 26, 2010 1:35 AM
    Royalty lilac bigcityal 7 Aug 8, 2007 11:26 PM


    We recommend Firefox
    Overwhelmed? There's a lot to see here. Try starting at our homepage.

    [ Home | About | Advertise | Media Kit | Mission | Featured Companies | Submit an Article | Terms of Use | Tour | Rules | Privacy Policy | Contact Us ]

    Back to the top

    Copyright © 2000-2014 Dave's Garden, an Internet Brands company. All Rights Reserved.
     

    Hope for America