Photo by Melody
Congratulations to all our photo contest participants! Check out the winning photos here. We will have the 2015 calendars available to order from Zazzle soon.

Garden Showcase: Help

Communities > Forums > Garden Showcase
bookmark
Forum: Garden ShowcaseReplies: 3, Views: 59
Add to Bookmarks
-
AuthorContent
Dewal
Brisbane
Australia

January 22, 2013
3:40 PM

Post #9393995

I have had about 6 attempts enter my subtropical garden photos. The most I have managed is three and then the next one gets stuck on 99% and that's it...I just have to abort. These are not large photos (taken with a 5 mp camera and even cropped. Is it something to do with Beta...don't understand what is happening...can anyone help.

melody

melody
Benton, KY
(Zone 7a)


January 22, 2013
3:53 PM

Post #9394008

No, the Beta shouldn't have any bearing on this at all...we just placed the flag on the tab so that folks would know that it is new.
It still sounds like a large image issue. Reduce the images to somewhere around 1000 pixels on the longest side and they should go through (5mp is still a pretty hefty image file size)
Dewal
Brisbane
Australia

January 22, 2013
8:19 PM

Post #9394275

Thanks,
I resized my photos and tried loading them again...only 3 downloaded straight away but I download all of them to see but 9 just stuck once again at 99%...so I did not save them and went to have a look at the sizes again...When I returned the latest attempt together with all my aborted attempts showed up on the showcase although they definately were not saved. I managed to delete all the other attempts but one will not leave the showcase page. When you press on it it goes to a woops page. I also edited the title for the keeper but it did not alter on showcase...just on my own page. So frustrating...It took me so long to sort through the shots and resize...in this day of 20mp cameras, this is not good enough. I also belong to another garden site and have no problems. Perhaps this all could be looked at as it frustrating and embarassing.
Seedfork
Enterprise, AL
(Zone 8b)

January 24, 2013
6:08 PM

Post #9396631

I don't know the answer to the problem, are your photos in jpeg format? I also have a 5 mp camera, and only once have I had the 99 percent slow down. A few other times the program slowed a little but then sped right back up. It would be interesting to see if others are having this problem.

You cannot post until you register and login.


Other Garden Showcase Threads you might be interested in:

SubjectThread StarterRepliesLast Post
Introducing Garden Showcase! alisonrose 28 Jan 24, 2013 9:24 AM
"new garden showcase" louisdesena 4 Mar 14, 2014 2:32 PM
Garden Showcase lbgardens 2 Feb 12, 2013 2:44 PM
I think this is a genious and fun new forum... DavidofDeLand 1 Jan 22, 2013 10:37 AM
Great! now, how do I find a specific user's garden sallyg 6 Jan 24, 2013 2:07 PM


We recommend Firefox
Overwhelmed? There's a lot to see here. Try starting at our homepage.

[ Home | About | Advertise | Media Kit | Mission | Featured Companies | Submit an Article | Terms of Use | Tour | Rules | Privacy Policy | Contact Us ]

Back to the top

Copyright © 2000-2014 Dave's Garden, an Internet Brands company. All Rights Reserved.
 

Hope for America