editing photo captions

http://davesgarden.com/community/forums/t/1374216/

This message was edited Sep 10, 2014 2:34 AM

This message was edited Sep 10, 2014 2:39 AM

(Zone 9b)

Hi humulus_lupulus!
I am having the same problem and I asked about it on Dave's Garden Forum. The tech guys here are trying to fix it for us I was told. http://davesgarden.com/community/forums/t/1370473/

I think this forum rarely gets looked at so you might get a quicker answer or at least an acknowledgement of your concern to similar questions if you post them on Dave's Garden Forum http://davesgarden.com/community/forums/f/dg/all/ I know it can be discouraging when one's questions/concerns seem to be ignored.

WELCOME to DG! And I think it is great that you are sharing your photos with all of us.

Hi, Kell.

I appreciate your reply. I looked at the link you posted and I see your post on the other forum received a quick response (one hour and 9 minutes!) on Aug. 20. However, caption editing still isn't working for me. I guess I'll have to re-post the problem in the forum you listed.

This message was edited Sep 3, 2014 3:15 PM

(Zone 9b)

Hi again.
It is not working for me yet either. They are working on it. Click on WATCH so you can follow that forum thread I mentioned on Dave's Garden Forum and one day Terry will tell us it is fixed. I gather there are pocket glitches that keep popping up. They always fix them, it just takes time.

Post a Reply to this Thread

Please or register to post.

Upload Images to your reply

    You may upload up to 5 images
    BACK TO TOP